Finnley’s Private collection

Gepubliceerd op 2 oktober 2022 om 16:16

Nu in de salon verkrijgbaar! 

 

DREAM CREAM

De ideale oplossing voor de vakantie of dagelijks gebruik. Dream Cream is voor Skin & Haircare. Hieronder zie je waar deze cream toe in staat is.

Multifunctionele haar- en bodycrème. Finnley's Dream Cream. Hoe te gebruiken: 1) Anti-Frizz voor droog haar: Breng een kleine hoeveelheid aan op de lengte en punten van gewassen en handdoekdroog haar. 2) Handcrème: Breng aan op de handen voor een extra geparfumeerd en extra zijdeachtig effect. 3) Body cream: Breng aan op het lichaam als een vochtinbrengende crème en verzachter. 4) Gezichtscrème: Breng het product 's morgens en' s avonds aan en masseer tot het volledig is opgenomen. 5) Lippenbalsem: Breng het product aan om de lippen gehydrateerd te houden en te beschermen tegen kou, wind en lucht. 6) Massagecrème: Breng aan op het hele lichaam. Dankzij de prachtige textuur krijgt u een gevoel van volledig welzijn. 7) Hydraterend masker: Breng in hoeveelheden op gewassen en handdoekdroog haar aan. Wacht 5 minuten, spoel het uit. 8) Extra hydraterende anti-frizz haarmasker: overvloedig op het haar aanbrengen, 10 minuten wachten, afspoelen en kneed het haar. 9) Gezichtsmasker: overvloedig aanbrengen, 15 minuten wachten en afspoelen. 10) Make-up remover: Breng aan op het gezicht en masseer om onzuiverheden te verwijderen. Spoelen.

 

DREAM FOAM

Dream Foam bevat plantaardige vezels die een hoog gehalte natuurlijke eiwitten bevatten. Hydrateert en herstelt zowel de huid als behandeld haar en is voor de consument multifunctioneel te gebruiken als:

1) Handcrème: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm en verdeel over beide handen tot de huid het product goed opgenomen heeft.

2) Hydraterende leave-in: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op nat/vochtig haar, spoel niet uit en vervolg met de styling.

3) After Shave: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op de geschoren gedeeltes om de huid te verzachten en te verzorgen.

4) After Sun: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op een schone en droge huid na een zonsessie.

en voor de professional als:

5) Voorbehandeling voor een chemische salonbehandeling: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op schoon haar, spoel niet uit en vervolg met de kleurbehandeling.

6) Verzorging tijdens (ont)kleuring: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel een hoeveelheid door het bleaching- of kleurproduct voor extra verzorging tijdens het (ont)kleuren. Geschikt voor extreem poreus haar.

 

BODY LOTION

De luxueuze geur van de Body Lotion, de zachte textuur en de makkelijke absorptie zorgt ervoor dat je lichaam alle verzorging krijgt die het nodig heeft. De Body Lotion kalmeert, verzacht en geeft de huid haar elasticiteit weer terug. Door de diep voedende formule verrijkt met sojaolie absorbeert te body lotion snel, verwijdert het schilfers van een droge of geïrriteerde huid en geeft het een krachtige hydratatie van de huid. De sojaolie heeft ook een cel regeneratieve werking wat ervoor zorgt dat de body lotion geschikt is voor alle huidtypes en ook juist voor de oudere huid. 

De body Lotion kan dagelijks gebruikt worden na het reinigen van bijvoorbeeld de Shower Spa of Body Polish. Breng een ruimte hoeveelheid van het product aan op een gereinigde huid.  

 

SHOWER SPA

De romige, volle textuur van de Shower Spa geeft een luxe wellness beleving die reinigen combineert met verzorgen. De exclusief voedende formule van arganolie en salieblad geven de huid een zijdezachtgevoel, terwijl het de huid zuivert, herstelt en reinigt. Door de snelle opname van de arganolie en de milde werking is de Shower Spa ook zeer geschikt voor mensen met een droge of gevoelige huid. Het salieblad extract laat een verfrissende, volle geur achter zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, maar geeft je even een moment van wellness.

 

De Shower Spa kan dagelijks gebruikt worden door de gewenste hoeveelheid aan te brengen op het lichaam, zachtjes in te masseren en goed af te spoelen zodat je de beautybehandeling kunt vervolgen. 

 

BODY POLISH

Een romige body scrub die is verrijkt met milde en effectieve ingrediënten als kamille extract, zomereikextract, Vitamine E en organische microkorrels. De zorgvuldige samenstelling van organische microkorrels verwijdert mild dode en overtollige cellen van de opperhuid en de poriën, zodat de huid weer glad en zacht aanvoelt. Zorgt voor minder mee-eters, puistjes en andere oneffenheden. De huid krijgt weer een jeugdigere uitstraling en de teint verbetert en verheldert. De Body Polish is geschikt is voor mensen met een zeer droge huid, werkt antibacterieel, hydrateert en beschermt tegen externe invloeden. Bevat lavendelolie voor een ontspannende werking en een licht geurbeleving.

Gebruik de Body Polish wekelijks voor een optimaal resultaat en breng een ruime hoeveelheid aan met langzame, cirkelvormige bewegingen. Spoel af met lauw water en vervolg de beautybehandeling. vervolgen. 

 

HAND MASK

In het beautyvak zijn handen het belangrijkste gereedschap, maar zijn ze dat niet voor iedereen, wij vinden van wel. Verwen je handen met de Hand Mask die een rijke formule met beschermende en verzachtende werking bevat voor zachtheid en bescherming van extreem droge of schrale handen. De vernieuwende en herstellende eigenschappen van de calendula bevordert de vernieuwing van de huid, heeft een antibacteriële werking en heeft wondgenezende eigenschappen. De niet vette en zachte crème absorbeert snel en is geschikt voor alle handen.

 

Voor extra zachte handen breng een kleine hoeveelheid aan op de rug van je hand, masseer grondig tot alles is opgenomen door de huid. 

 

FEET BALM

Last but not Feet... want die mogen zeker niet vergeten worden in het beautyritueel. Verwen je voeten met de Feet Balm - een volle balm met een unieke verfrissende geur van lavendel, menthol en citroen, die je voeten niet allen verzorgen maar ook kalmeren na een lange dag. De snel absorberende, niet vette, beschermende en voedende Feet Balm helpt de huid haar natuurlijke hydratatie te behouden. De actieve ingrediënten bevatten 24-uurs hydratatie waardoor de huid zacht en glad wordt. Helpt droge, ruwe of gebarsten voeten effectief te herstellen.

 

Je kunt de Feet Balm dagelijks gebruiken na gewassen en droge voeten in zowel in de ochtend als avond. Masseer tot product volledig is opgenomen door de huid en geniet van de rust. 

 

Klik voor HIER voor de prijzen..

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.